Ciupercile umplute nu sunt doar un aperitiv delicios ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare, dar si o garnitura.
Spalati si curatati ciupercile proaspete. Le scoateti piciorusul(le lasati intr-o farfurie separat) si atent cu un cutit curatati interiorul ciupercilor.
Piciorusele ciupercilor le taiati marunt, carnea de pui o spalati si taiati cubulete, apoi curatati ceapa si o taiati mediu. Turnati putin ulei intr-o tigaie, si puneti la calit impreuna ceapa, carnea si piciorusele.
Le lasati sa se rumeneasca, dupa care opriti focul si lasati putin pana se racoresc..
Dati aceasta compozitie prin masina de tocat carne, sau le pasati bine cu un blender.
Peste compozitia tocata, adaugati verdeata maruntita, cascavalul ras marunt, sare, piper dupa gust.Amestecati bine.Umpleti ciupercile pregatite cu compozitia anterioara, le ungeti cu maioneza (vor face o crusta rumena) si le puneti la cuptor.
Le lasati la cuptor pana se rumenesc bine, dupa care le scoateti. Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta Buna!
Se pot servi alaturi de o salata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii