Se taie ceapa marunt, iar ficateii in bucatele potrivite. Se pune ceapa la calit in putin ulei. Imediat ce incepe sa prinda culoare, se adauga si fica
Se taie ceapa marunt, iar ficateii in bucatele potrivite. Se pune ceapa la calit in putin ulei. Imediat ce incepe sa prinda culoare, se adauga si ficatul. Se presara cu maghiran si piper. Dupa ce ficatul s-a prajit, se ia de pe foc. Se curata si se spala ciupercile si se asaza pe o farfurie. Se amesteca putin otet balsamic cu apa, rozmarin si sare, si se toarna peste ciuperci. Cu o lingura umpleti ciupercile cu ficatei.
Alte retete aperitive recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii