Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
maiarux postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ravioli al forno cu tofu, ciuperci, sos de ciuperci si gratinati cu cascaval – Atlas Chromo Marcato- reteta video"
 
>
Ciupercile umplute cu marar sunt absolut delicioase. Ciupercile la cuptor cu marar se pot servi in perioada postului fiind un aperitiv potrivit.

ingrediente

   1 kg ciuperci champignon
   1 legatura marar
   1 ceapa mare
   4 linguri ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile (pastram coditele).
Curatam, spalam si tocam ceapa si mararul.
Tocam 2-3 ciuperci si coditele.
Intr-o tigaie punem la incins uleiul, adaugam ceapa si lasam sa se caleasca. Apoi adaugam ciupercile tocate, sare si piper. Lasam 10-15 minute sa se inmoaie ciupercile, apoi adaugam mararul tocat si asteptam sa se raceasca putin.
Tapetam cu hartie de copt o tava si punem ciupercile. Le umplem cu compozitia din tigaie si dam la cuptor (incalzit in prealabil) pentru aproximativ 20 minute.

Cu ajutorul butonului "REHEAT" le puteti reincalzi, iar cu ajutorul butonului de coacere pe puteti prepara.


Servim ciupercile umplute cu marar ca aperitiv de post.

Incearca si Ciuperci dulci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.