Se spala ciupecile, li se rup piciorusele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Peste palarii se pun piciorusele tocate marunt, 2 - 3 ardei grasi taiati
Se spala ciupecile, li se rup piciorusele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Peste palarii se pun piciorusele tocate marunt, 2 - 3 ardei grasi taiati marunt, 1 ceapa taiata julien si deasupra se pun felii de rosii. Se presara sare si piper, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor. Cand ciupercutele sunt moi se descopera tava si se mai lasa in cuptor sa scada zeama lasata de ciupercute. Dupa ce scade zeama se rade mult cascaval deasupra si se mai da la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.
Se serveste cu un pahar de vin bun alaturi.
Reteta propusa de Nick
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii