Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mana sau robotul. Se lasa 30min la rece, invelit in folie.
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mana sau robotul. Se lasa 30min la rece, invelit in folie.
Pentru umplutura:
Se pune la calit, intr-o cratita antiaderenta sunculita taiata fin, apoi carnea tocata si ceapa taiata fin. Nu este nevoie de ulei caci a lasat carnea putin suc. Urmeaza ciupercile si se lasa totul la foc potrivit 10 min. la final se condimenteaza cu sare si piper si se pune amestecul la racit. Se intinde aluatul in forma de tarta (26cm) unsa si tapetata cu faina si se da la copt 8-10 min la 175 grade. Intre timp se amesteca ouale cu cascavalul razuit si smantana dulce. Se pune peste foi amestecul de carne, rece, si se toarna ouale. Se coace 45min la 180 grade.
Se serveste calduta sau rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii