Aperitive cu legume

Reteta Aperitiv cu ridichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul

ingrediente

   2 legaturi de ridichi
   170 gr de cascaval
   100 g de margarina cu gust de unt
   1 ou
   1 lingura de smantana
   sare
   piper
   cateva masline negre
   jumatate legatura de patrunjel

mod de preparare

Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul fiert tare si se paseaza.


Cascavalul se trece prin razatoarea mica si se amesteca cu galbenusul, untul, smantana, sare si piperul.


Se omogenide zeaza pasta si se pune intr-un cornet sau seringa ornat.


Se spala ridichile, se curata si se tau rondele subtiri.


Maslinele si ele se tau fasii.


Cu ajutorul cornetului se pune peste jumatate de felii de risiche din pasta si cu celelalte jumatati se acopera. Cu fasiile de masline se face ornarea ridichilor. Pentru ornare folosesti si frunzele de patrunjel.
Pofta buna!





Alte retete culinare delicioase:
Salata de pastai verzi,


Salata coleslaw,


Tochitura de pui,


Papricas de pui cu smantana.
Incearca si Chiftelute de urzici
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ridichi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.