Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul
Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul fiert tare si se paseaza.
Cascavalul se trece prin razatoarea mica si se amesteca cu galbenusul, untul, smantana, sare si piperul.
Se omogenide zeaza pasta si se pune intr-un cornet sau seringa ornat.
Se spala ridichile, se curata si se tau rondele subtiri.
Maslinele si ele se tau fasii.
Cu ajutorul cornetului se pune peste jumatate de felii de risiche din pasta si cu celelalte jumatati se acopera. Cu fasiile de masline se face ornarea ridichilor. Pentru ornare folosesti si frunzele de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Salata de pastai verzi,
Salata coleslaw,
Tochitura de pui,
Papricas de pui cu smantana.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii