Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete. Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete. Se amesteca bine galbenusul cu p
Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete.
Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete.
Se amesteca bine galbenusul cu putin ulei, pana se obtine o maioneza. Se adauga mustarul si zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.
Se coc ardeii. Se indeparteaza cotorul, se curata de seminte si se umplu cu legumele amestecate cu o parte din maioneza.
Se asaza pe un platou, pe foi de salata.
Maioneza ramasa se serveste separat, intr-o sosiera.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu ardei copti,
Tocanita cu ardei copti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii