Ardei umpluti cu legume

Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete. Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete. Se amesteca bine galbenusul cu p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei grasi
  • legume fierte (2 morcovi
  • putina mazare
  • 7 telina
  • 2 cartofi)
  • 1 capatana de sfecla rosie
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de mustar
  • 200 ml ulei
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete.

Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete.

Se amesteca bine galbenusul cu putin ulei, pana se obtine o maioneza. Se adauga mustarul si zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.

Se coc ardeii. Se indeparteaza cotorul, se curata de seminte si se umplu cu legumele amestecate cu o parte din maioneza.

Se asaza pe un platou, pe foi de salata.

Maioneza ramasa se serveste separat, intr-o sosiera.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Salata de vinete cu ardei copti,

Tocanita cu ardei copti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci