Calzone de primavara este o reteta culinara delicioasa. Ingredientele sunt: spanac, ceapa, aluat.
Calzone de primavara se prepara astfel: facem aluatul dintr-o mana de faina amestecata cu drojdia amestecata cu apa calda, framantam si lasam aluatul la dospit. Dupa 5 minute adaugam restul de faina, punem apa, uleiul si sare dupa gust. Framantam si lasam la crescut.
Intr-o tigaie punem ulei la incins cu unt si calom morcovul ras, ceapa tocata, rosiile cuburi, usturoiul si spanacul tocat. Punem sare, cimbru si amestecam. Lasam sa scada.
Impartim alautul in 4 si modelam din fiecare o foaie peste care punem cateo lingura de compozitie pentru calzone si bucatui de branza. Impachetam tip scoica.. Punem placintelele in tava si dam la cuptor timp de 15 minute.
Alte retete culinare recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii