Cartoful umplut cu legume este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si ca aperitiv. Cartofii de marime egala se spala, se curata de coaja.
Cartoful umplut cu legume este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si ca aperitiv. Cartofii de marime egala se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se scobesc la mijloc. Costita se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile si fasolea conserva se scurg de lichid, se spala si se taie marunt. Mazarea se scurge de lichid si se spala. Rosiile se spala si se taie felii. Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt. Se raceste si se adauga ouale, sarea, costita si morcovii. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie si se aseaza intr-o tava cu 200 ml ulei. Se introduce cca 30 de minute la cuptor, la temperatura moderata.
Cartofii umpluti cu legume se servesc calzi.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Daca tot am tocat asa de multe am zis sa incerc si alta salata cu mustar sa vad cum o fi!
Salata asortata cu mustar pentru iarna (reteta Motan)
Comentarii