Aceasta reteta poate fi facuta cu orice fel de legume, nu doar cu dovlecei. Puteti folosi zucchini, vinete sau de ce nu conopida. Dovleceii se curata
Aceasta reteta poate fi facuta cu orice fel de legume, nu doar cu dovlecei. Puteti folosi zucchini, vinete sau de ce nu conopida. Dovleceii se curata de coaja, apoi se taie in bastonase, cu lungime de 12-13 cm si grosime de 1-1,5 cm. Se presara cu sare si se lasa intr-o farfurie, timp de 15 minute. Intre timp se amesteca pesmetul cu telemeaua rasa fin. Se amesteca uleiul de masline cu iaurtul.
Dupa 15 minute punem dovleceii pe hartie absorbanta apoi ii trecem prin amestecul de iaurt si ulei de masline. Se tavalesc bine apoi se trec prin pesmet si branza. Se acopera pe toate partile in pesmet. Se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se introduc in cuptorul preincins la 190 de grade Celsius pentru 25 de minute (pana se rumenesc).
Se pot servi imediat cu un sos de iaurt, maioneza sau branza.
Alte retete recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii