Fasolea lasata peste noapte la muiat, se fierbe in mai multe ape, pana aproape-i cade coaja de pe ea..;) Ceapa taiata marunt, se prajeste bine in ulei de floarea soarelui, apoi se adauga bulionul, sarea si piperul dupa gust, o cana cu apa fiarta, praful de scortisoara, si se lasa pe foc pana mai scade sosul. Fasolea se mixeaza cu un blender profi :)) sa dispara orice urma de coaja, plus uleiul de masline si catelul de usturoi pisat, apoi se toarna peste blenduiala, sosul amestecat cu patrunjel proaspat tocat.
Se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Dulcegarii culinare
Particip la concursul de pe culinar.ro „Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” realizat în parteneriat cu www.tupperware.ro si Editura All si pe Facebook am nickname-ul Dulcegarii Culinare
Alte retete de post recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe