Daca aveai impresia ca titlul e gresit, ei bine, nu e. Intr-adevar este o reteta raw de aperitive cu dovlecel si branza, branza din caju.
In primul rand, daca nu credeai ca exista branza caju, urmareste reteta pentru a ti-o prepara tu acasa.
Odata ce ai branza facuta, intinde-o cu grija peste feliile de zucchini si ruleaza-le cu grija.
Amesteca restul ingredientelor intr-un blender, pune prima data ciupercile, si mixeaza-le dupa bunul plac, cat de fin doresti.
Aseaza rulourile de zucchini in farfurie si pune deasupra sosul.
Rulourile de zucchini cu branza raw se servesc cu sosul de rosii si ciuperci.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii