Daca aveai impresia ca titlul e gresit, ei bine, nu e. Intr-adevar este o reteta raw de aperitive cu dovlecel si branza, branza din caju.
In primul rand, daca nu credeai ca exista branza caju, urmareste reteta pentru a ti-o prepara tu acasa.
Odata ce ai branza facuta, intinde-o cu grija peste feliile de zucchini si ruleaza-le cu grija.
Amesteca restul ingredientelor intr-un blender, pune prima data ciupercile, si mixeaza-le dupa bunul plac, cat de fin doresti.
Aseaza rulourile de zucchini in farfurie si pune deasupra sosul.
Rulourile de zucchini cu branza raw se servesc cu sosul de rosii si ciuperci.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAncuta m-a corupt sa fac si eu gomboti. :))) Este prima data cand am facut si cum nu am citit reteta pana la capat, sa zicem...
Gomboti XL cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii