Aperitive cu legume

Reteta Vinete cu branza la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
Herman_11607 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a face vinete cu branza la cuptor vinetele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scot, se lasa sa se racoreasca si se taie de-a lungul.

ingrediente

   3-4 vinete nu prea mari (1 kg)
   1 ou
   200 g branza de vaci
   100 g branza sarata (telemea
   burduf
   etc)

mod de preparare

Vinetele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scot, se lasa sa se racoreasca si se taie de-a lungul. Cele doua jumatati se scobesc de miez, avand grija ca la gat sa nu se scobeasca prea mult. Miezul se amesteca cu branza dulce si sarata, se adauga oul si se amesteca bine. Se umplu cu aceasta compozitie cele doua jumatati de vinete si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Vinetele se coc pana se rumenesc (aprox. 45-50 minute).


Se pot servi reci sau calde.
Alte retete cu vinete recomandate:

Incearca si Ardei umpluti cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu branza la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.