Vinetele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scot, se lasa sa se racoreasca si se taie de-a lungul. Cele doua jumatati se scobesc de miez, avand grija ca la gat sa nu se scobeasca prea mult. Miezul se amesteca cu branza dulce si sarata, se adauga oul si se amesteca bine. Se umplu cu aceasta compozitie cele doua jumatati de vinete si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Vinetele se coc pana se rumenesc (aprox. 45-50 minute).
Se pot servi reci sau calde.
Alte retete cu vinete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe