Aperitive cu legume

Reteta Vinete si dovlecei pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se formeaza un aluat din faina, sare, galbenusul de ou, berea si sosul tabasco. Se lasa 2 ore sa se odihneasca. Intre timp se taie felii dovleceii si

ingrediente

Pentu aluat:
   125 gr faina
   sare
   1 ou mare
   200 ml bere
   2 linguri sos Tabasco
Pentru legume:
   225 rg dovlecei
   225 gr vinete
   ulei pentru prajit

mod de preparare




Se formeaza un aluat din faina, sare, galbenusul de ou, berea si sosul tabasco. Se lasa 2 ore sa se odihneasca. Intre timp se taie felii dovleceii si vinetele, sa sareaza si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga 30 de minute. Albusul se bate si se adauga in aluat. Se adauga apoi vinetele si dovleceii. Se scot apoi, cu o furculita din aluat si se prajesc in uleiul incins cateva minute, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se servesc fierbinti.





Alte aperitive:





Chiftele Piftie de curcan Ciuperci la cuptor
Incearca si Saltimbocca de dovlecei si morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.