Vinetele se taie pe lungime, se scoate miezul si se sareaza. Fleica de porc taiata in cuburi se frige crocanta. Orezul se fierbe in 1/8 lapte. Ceapa
Vinetele se taie pe lungime, se scoate miezul si se sareaza. Fleica de porc taiata in cuburi se frige crocanta. Orezul se fierbe in 1/8 lapte. Ceapa se curata si se taie marunt. Rosiile se curata de coaja si se taie marunt.
Se curata ciupercile si se taie felii. Rosiile, ciupercile si vinetele taiate cuburi se adauga la orez.
Se condimenteaza amestecul de orez si se caleste 5 minute, se amesteca cu patrunjelul verde tocat. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele si se asaza stran, una langa alta, in tava si se stropesc cu supa de carne. Se presara cu cascaval ras si se rumenesc in cuptor. Din supa de carne si din ingredientele ramase se pregateste un sos cu care se vor servi vinetele.
Alte retete pentru mesele festive
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii