Buchetele cu ou de prepelita este un aperitiv deosebit, ce poate fi pregatit pentru orice ocazie festiva. Se prepara incredibil de usor si este foarte aspectuos, merita un loc pe masa de sarbatori.
Procedam in urmatorul fel:
Curățam și tăiem morcovul, ardeiul rosu, galben, verde, bastonașe cam de 5-6 cm, le călim în puțin ulei, sa rămână crocante. Condimentam cu țelina uscata, și sare.
Lasam sa se raceasca.
Ouale de prepelita le fierbem 7-8 minute, racim si le curatam cu grija sa nu se rupa, apoi le taiem in doua pe lungime.
Sunca o taiem bastonase de 5-6 cm.
Din cașcaval facem palniute, le legam cu fire de chives sau tulpini lungi de pătrunjel verde, apoi umplem cu legume, șunca, maioneza cat doua-trei boabe de mazăre, deasupra maionezei punem cate o jumătate de ou de prepelița fiert si decoram cu fire de chives.
Ce sa spun? este un aperitiv absolut impresionant ca și aspect dar și gustul...delicios!
Buchetele cu oua de prepelita se servesc la mese festive, sau cand avem invitati la masa, ca si aperitiv.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii