Ciupercutele din oua umplute cu rosii, nu sunt altceva decat o modalitatea ingenioasa si creativa de a servi ouale umplute.
Ciupercute din oua umplute cu rosii se prepara astfel: se fierb ouale tari, atatea cate persoane sunt la masa. Se decojesc, se taie fiecare ou pe lungime, se scoate galbenusul si se freaca bine cu unt, mustar, sare dupa gust si foarte putin marar proaspat, taiat foarte marunt.
Se umplu albusurile cu compozitia de galbenus si se lipesc bine, prin presare cate doua, obtinand din nou oul intreg. Se taie putin fiecare ou in partea de jos, pentru a sta in picioare, iar in partea de sus se pune o palariuta dintr-o rosie, pe care o ornezi cu albusul taiat din partea de jos, sau cu picaturi (puse cu posh-ul cel mai subtire) de smantana, sau un sos cu smantana si lamaie. Simplu si ingenios, nu? :)
Ciupercutele din oua umplute cu rosii se aseaza pe frunze de salata verde la servire.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii