Se taie pe lungime fiecare cremvusti pana aproape de capatul celalat. Se intorc cele doua "brate" de cremvusti, astfel incat sa se reasambleze din nou
Se taie pe lungime fiecare cremvusti pana aproape de capatul celalat. Se intorc cele doua "brate" de cremvusti, astfel incat sa se reasambleze din nou cremvustiul, "lipind" capetele cu o scobitoare.
Se pune in tigaie putin ulei in care frigem cremvustiul pe ambele parti. Cand cremvustiul e aproape fript se sparge un ou in mijlocul "inimii". Se prajeste pe ambele parti, eu nu l-am lasat foarte mult ca sa ramana oul putin cleios. Se sareaza si se pipereaza. Se scoate scobitoarea si se serveste cat e cald.
Se scoate scobitoarea si se serveste cat e cald, langa o roza facuta dintr-o rosie si o steluta de cascaval
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii