Aperitive cu oua

Ochi romanesc cu sos de brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de u

ingrediente

   1 ou
   o lingurita unt
   2 lingurite faina
   100 ml lapte
   50 gr. brinza telemea
   sare

mod de preparare

Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.
Incearca si Paste a la gogo
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochi romanesc cu sos de brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite