Se fierb ouale (considerati si acest timp daca nu aveti deja ouale fierte) eu folosisem la aceasta reteta oua de Pasti, dar reteta poate fi facuta in
Se fierb ouale (considerati si acest timp daca nu aveti deja ouale fierte) eu folosisem la aceasta reteta oua de Pasti, dar reteta poate fi facuta in orice anotimp si cu orice ingrediente preferati.
Se toaca cat mai marunt sunca si maslinele verzi.
Ouale se taie in jumatati si se pregatesc pentru umplere.
Intr-un castron se zdrobeste galbenusul cu furculita, se amesteca cu un fir de ulei de masline apoi se adauga treptat sunca, maslinele, un praf de parmezan si usturoiul tocat (un singur catel de usturoi e suficient pentru aroma) pana se formeaza o pasta omogena.
Se umplu albusurile cu pasta obtinuta apoi se orneaza dupa preferinte. Fara maioneza sunt la fel de cremoase dar mai ales sanatoase.
Se consuma reci.
Alte retete recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereDaca vreti sa rontaiti ceva weekendul asta, va recomand aceste inimioare cu cascaval. Reteta am preluat-o de la Ligia...
Inimioare cu cascaval
Comentarii