Pentru omleta amestecam bine, bine oul cu amidon, soia, wasabi, si varza nitel zdrobita cu mana. Pentru umplutura amestecam la fel de bine tonul scur
Pentru omleta amestecam bine, bine oul cu amidon, soia, wasabi, si varza nitel zdrobita cu mana.
Pentru umplutura amestecam la fel de bine tonul scurs si maruntit cu varza taiata fin si cu putina maioneza (eu am pus sos roz pt peste).
Peste stratul de coaja (omleta) aranjam umplutura, impachetam, rasucim si gata: rasucita okonomiyak!
Pofta buna!
Reteta Rasucita "Okonomiyaki" a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu oua gasiti aici:
Omleta cu creveti si tofu,
Rulada de omleta cu jambon,
Omleta rasucita cu cascaval
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii