Aperitive cu peste

Reteta Carpaccio de ton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carpaccio de ton este o delicatesa care se poate servi cu succes la mesele festive.

ingrediente

   300 gr de ton proaspat
   3 lamai
   2 catei de usturoi
   4 linguri de ulei de masline
   sare
   piper

mod de preparare

Se storc lamaile si se toarna sucul peste bucatile de ton, intr-o cratita larga si adanca. Se lasa la marinat cca 2 ore. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza. Se scot bucatile de usturoi de la marinat, se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu usturoi, ulei de masline, sare si piper.


Carpaccio se decoreaza cu felii de lamaie si se serveste rece.

Incearca si Crema de heringi
Daca ti-a placut reteta noastra "Carpaccio de ton" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.