Aperitive cu peste

Piine mozaic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dau prin masina de tocat sardelele, 50g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul fr

ingrediente

   150 g unt
   125 g sardele(in lipsa heringi)
   150 g sunca slaba
   100 g svaiter(sau cascaval)
   10 masline
   1/2 gogosar in otet
   1 franzeluta cu lapte
   1/2 cescuta lapte

mod de preparare

Se dau prin masina de tocat sardelele, 50g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se freaca pina se obtine o pasta omogena. Se taie cuburi mici, 100g sunca, svaiterul sau cascavalul, maslinele si gogosarul si se amesteca totul bine cu pasta pregatita. Se pune la rece. In acest timp se taie colturile franzelutei si se scobeste de miez in asa fel ca sa nu ramina mai mult de 1cm de miez in jurul cojii. Golul franzelutei se umple cu pasta racita, se indeasa cu ajutorul unei lingurite. Se lasa la rece si se serveste taiata cu un cutit foarte bine ascutit, in felii subtiri de 1cm. Este bine sa fie pregatita cu o zi inainte de a se servi.
Incearca si Clatite americane cu somon si branza cheddar
Daca ti-a placut reteta noastra "Piine mozaic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite