Aperitive cu peste

Reteta Rosii umplute cu icre si peste afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
Indrea_ms postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa crema de sfecla rosie (Reteta Video)"
 
>
Rosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios. Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt.

ingrediente

Pentru 4 rosii:
   un castronel de icre (200-300 g)
   un sfert dintr-un peste afumat (macrou)
   cateva fire de patrunjel
   marar.

mod de preparare

Rosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios.
Salata de icre se face dupa reteta clasica.
Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata.
Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.


Rosiile umplute cu icre si peste afumat se tin la rece inainte de servire.

Incearca si Cocktail de creveti cu grapefruit si avocado
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu icre si peste afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.