Aperitive cu peste

Reteta Rosii umplute cu sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala.

ingrediente

   oua - 2 bucati
   ulei - 50 ml
   usturoi dupa gust
   mustar - 30 g
   sardele in ulei - 200 g
   castraveti murati - 100 g
   rosii - 300 g
   patrunjel - 1 legatura
   lamaie - 1 bucata
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala. Rosiile se spala si se curata in interior. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Galbenusurile se freaca bine cu putin ulei. Usturoiul pisat se adauga putin cate putin, apoi mustarul si zeama de la o lamaie. Sardelele se freaca bine cu albusurile fierte, pana devin o pasta. Se adauga castravetii murati taiati marunt, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca totul si se umple fiecare rosie.




Rosiile umplute cu sardele se servesc ca aperitive.


Incearca si Cosulete aperitiv cu salata de telina si ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu sardele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.