Aperitive

Reteta Drob moldovenesc din ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Drob de pui (reteta video)"
 
Acest drob moldovenesc se prepara cu urmatoarele; oua, ficat de pasare, marar, patrunjel, praz, usturoi si condimente.

ingrediente

   5 oua
   1 kg ficat de pasare
   1 legatura marar
   1 legatura patrunjel
   4 bucati praz
   6 catei usturoi
   condimente
   sare
   piper
   delikat
   250 ml ulei
   1 plic praf de copt

mod de preparare

Drobul moldovenesc din ficat de pasare se pregateste astfel: se spala ficateii, apoi se pun la fiert 30 de minute. Se lasa apoi la racit, dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu usturoiul si prazul. Se amesteca apoi cu verdeturile tocate marunt. Se bat spuma cele 4 oua, apoi se adauga peste amestecul de ficatei, se mai adauga putina faina, condimente, praf de copt stins cu putin otet si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se pune amestecul de drob intr-o tava unsa cu 250 ml ulei si tapetata cu faina. Se unge cu un ou batut si se presara deasupra cu verdeata. Se pune in cuptorul incins si se lasa la rumenit.


Se serveste dupa ce s-a racit.




Alte retete recomandate:

Incearca si Drob moldovenesc din ficat de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob moldovenesc din ficat de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.