Se rumeneste usturoiul in uleiul incins, se scoate si se adauga bulionul, otetul, piperul, foi de dafin, ienibahar. Se lasa sa dea citeva clocote si s
Se rumeneste usturoiul in uleiul incins, se scoate si se adauga bulionul, otetul, piperul, foi de dafin, ienibahar. Se lasa sa dea citeva clocote si se adauga maslinele spalate si intepate. Se lasa sa dea citeva clocote, se adauga usturoiul rumenit si la urma feliile de lamiie, curatate de coaja. Se lasa sa se raceasca si se asaza in borcan.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii