Perfecta pentru copii si nu numai! Un aperitiv gustos!
Din ingredientele date, se frământă un aluat elastic ce se lasă la dospit, intr-un loc cald, până ce îşi dublează volumul. Se întind apoi două foi egale. Se aşază în tăvi de copt, se înţeapă cu o furculiţă din loc în loc şi se ung cu suc de roşii. Se presară caşcaval ras, ceapa verde tocată, se aşază feliile de salam si se adaugă porumbul si fasolea boabe. Se dau tăvile la cuptor pentru 25 de minute, la o temperatură de 160 de grade aproximativ. Se serveşte alături de sos de roşii (preparat in casă). Poftă buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii