Numai bune de luat pachet la servici.
Intr-un bol punem fideaua cu apa la inmuiat.
Legumele se curata si se da prin razatoare.
Adaugam sare, piper, soia dupa gust, amestecam bine dupa care adaugam fideaua care am scurs-o de apa.
Amestecam bine si dam la frigider 15 minute. Luam cate o foaie de placinta o ungem cu unt topit si o indoim in 2, adaugam o lingura de umplutura si impachetam ungem marginile cu unt ca sa se prinda bine.
Le prajim in ulei incins dupa care le scoatem pe un servetel.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii