Toate ingredientele se amesteca intr-un shaker. Se pune un cub de gheata de marime potrivita in pahar si se toarna cocktail-ul deasupra. Poti orna bau
Toate ingredientele se amesteca intr-un shaker. Se pune un cub de gheata de marime potrivita in pahar si se toarna cocktail-ul deasupra.
Poti orna bautura cu o zmeura proaspata in pahar sau cu o capsuna de marime potrivita pe marginea paharului.
Eu am servit acest cocktail in pahare fara picior, alaturi de servetele rosii, pentru un efect optic frumos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii