Punci rece de vin

Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se dizolve. A doua zi dupa ce s-a dizolvat z

Timp pregatire
1500 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. zahar
  • zeama si coaja a 2 lamii
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 1/2 litru vin alb
  • rom

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se dizolve. A doua zi dupa ce s-a dizolvat zaharul bine se adauga zeama a doua lamii, vinul si putin rom dupa plac. Se amesteca toate foarte bine si se pun intr-o sticla bine astupata si sigilata. Se pune la rece pina la intrebuintare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori