Vermut

Coaja rasa de portocala, coaja de nuci verzi, scortisoara, nucsoara si menta se oparesc cu 200 ml vin. In restul de vin se dizolva zaharul pe foc mic

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 ml vin
  • 180 gr zahar
  • 100 ml alcool de 80 de grade
  • 1 lingura caramel lichid
  • 5 gr coaja de portocala
  • 2-3 gr coaja de nuci verzi
  • scortisoara
  • nucsoara
  • cateva frunze de menta

Mod de preparare

Coaja rasa de portocala, coaja de nuci verzi, scortisoara, nucsoara si menta se oparesc cu 200 ml vin. In restul de vin se dizolva zaharul pe foc mic. Se amesteca apoi cu vinul aromatizat, alcoolul si se toarna in sticle.


Se serveste cu gheata si lamaie sau in cocktailuri. Alte retete culinare:

Socata Limonada Sirop de brad

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori