1. spalati bine ingredientele 2. indepartati codita capsunilor 3. curatati portocala si lamaia de coaja si
1. spalati bine ingredientele
2. indepartati codita capsunilor
3. curatati portocala si lamaia de coaja si taiati-le in bucatele
4. inchideti capacul orificiului de scurgere a sucului, pentru ca toate ingredientele sa se amestece bine in timpul stoarcerii
5. stoarceti mai intai capsunile, apoi ananasul, portocala si lamaia, folosind storcatorul prin presare la rece KUVINGS
6. deschideti capacul orificiului de scurgere a sucului si turnati sucul in pahare
7. amestecati sucul cu gheata si lapte de cocos
Savurati!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii