Negroni este o bautura aperitiv sofisticata, dar si simpla in acelasi timp.
Pentru preparare folosim metoda stir care presupune turnarea ingredientelor Intr-un pahar de sticla cu multa gheata si amestecarea acestora cu o lingurita. Scopul metodei este de racire, diluare si omogenizare.
Asadar pune ingredientele in Mixing glass: gheata , gin, campari, vermut. Acum cu lingurita aplica metoda stir prin care scadem taria alcoolica din whiskey, ceea ce ne va permite sa simtim mult mai bine aromele din bautura. La final strecoara bautura intr-un pahar peste gheata proaspata, iar pentru un plus de aroma adauga uleiuri esentiale din coaja de portocala.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii