Astazi vei invata sa faci un cocktail cu care sa impresionezi de 1 sau 8 Martie: Rasberry fizz, un cocktail cu zmeura si dulceata de trandafir
Pentru inceput ne asiguram ca avem totul la indemana: pahar, shaker, decorul pe care il vom pregati inainte si binenteles, ingredientele.
Pune in saker ingredientele: o lingurita de dulceata de trandafir, Suc de lamaie, sirop zahar, gin, lichior de zmeura si gheata.
Inchide shakerul si agita puternic: avem nevoie de omogenizare, aerare, si cat mai putina diluare :)
Deschide shakerul si strecoara bautura in pahar peste gheata proaspata, apoi adauga putina apa minerala sau apa tonica, dupa preferinte.
Adaugati decorul si bautura este gata sa fie savurata ;)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii