Blue Laguna

Se pune gheata intr-un pahar inalt, se adauga vermutul si apoi triple-secul; se amesteca, se adauga sucul de portocale, se decoreaza cu lamie.

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vermut dry alb - o masura
  • Gin extra dry - o masura
  • Lichior triple sec - o masura
  • 3 cuburi de ghiata
  • o felie de lamie
  • suc de portocale natural

Mod de preparare

Se pune gheata intr-un pahar inalt, se adauga vermutul si apoi triple-secul; se amesteca, se adauga sucul de portocale, se decoreaza cu lamie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori