Astazi vom prepara o bautura cu rachiu Brazilian: Caipirihna sau in traducere, bautura mica de la tara. Un cocktail care ne face sa visam la carnavalul de la Rio de Janeiro si faimoasa Copacabana
Incepem cu lime-ul. Spala-l bine si preseaza-l putin cu mana pentru a obtine mai mult suc , apoi taie-l sub forma unor felii de pepene.
Asadar, pune 5 - 6 bucati de lime in pahar adauga 2 lingurite de zahar si zdrobeste-le cu un Muddler sau pisalog, pentru a extrage sucul si uleiurile esentiale din lime.
Pune gheata pisata si adauga cachaca.
Acum, cu ajutorul unei lingurite amestecam putin pentru a omogeniza mai bine ingredientele. La final adauga un guler de gheata pisata, un pai scurt, iar la decor o felie de lime .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii