Chocolate Alexander

• umpleti cu gheata jumatate din paharul in care urmeaza sa turnati cocktailul, apoi turnati gheata in blenderul performant

Portii
1
Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa
Chocolate Alexander

Ingrediente

  • cognac 40 ml
  • liqueur de cacao 20 ml
  • inghetata 2 cupe
  • lapte 20 ml
  • frisca lichida 20 ml
  • gheata

Mod de preparare


• umpleti cu gheata jumatate din paharul in care urmeaza sa turnati cocktailul, apoi turnati gheata in blenderul performant Oster Versa
• introduceti toate ingredientele in blenderul performant Oster Versa si selectati programul cocktail
• turnati in pahar si decorati cu fulgi de ciocolata.
Savurati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci