Iti voi arata acum un alt mod de a consuma marmelada: Cocktail cu Gin si marmelada de portocale, mic dejun englezesc in varianta lichida.
Pune o tigaie pe aragaz, prajeste o felie de paine taie apoi taie o bucata, unge-o cu unt si marmelada.
Acum ca ai si decorul pregatit, te poti apuca de preparat bautura.
Pune in saker ingredientele: suc de lamaie, sirop zahar, marmelada , bitter aromatizant, gin, campari si gheata. Inchide shakerul si agita energic pe lungimea shaker-ului.
Deschide shakerul si strecoara bautura in pahar. Adauga decorul si bautura este gata sa fie savurata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii