Pentru preparare folosim metoda stir, care presupune turnarea ingredientelor intr-un pahar de sticla cu multa gheata si amestecarea acestora cu o lingurita. Scopul metodei este de racire, diluare si omogenizare.
Asadar pune ingredientele in Mixing glass sau paharul de amestec pe romaneste. La inceput pune zaharul, peste care adauga bitterul aromatizant. Acesta este un alcool in care au fost macerate diferite fructe, plante si ierburi aromatizante. Apoi adauga o masura sanatoasa de Whiskey. Recomandarea ar fi sa folositi unul calitativ, invechit minim 3 - 4 ani. Pune gheata; aceasta este un element foarte important, iar recomadarea ar fi sa folositi apa pura de izvor.
Acum cu lingurita aplica metoda stir prin care scadem taria alcoolica din whiskey, ceea ce ne va permite sa simtim mult mai bine aromele din bautura. Metoda se aplica in functie de cat de mult doresti sa diluezi din whiskey.
la final strecoara bautura intr-un pahar peste gheata proaspata, adauga cireasa, iar pentru un plus de aroma , uleiuri esentiale din coaja de portocala.
Puteti inlocui whiskey-ul si cu alt alcool, conditia ar fi ca acesta sa fie invechit.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe