Coctail de petrecere

Umplem paharele pe jumatate cu gheata. Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar. In final, adaugam ghimbirul si deco

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml brandy
  • 2 picaturi bitter Angostura
  • ghimbir
  • cateva felii de lamaie pentru decor

Mod de preparare

Umplem paharele pe jumatate cu gheata.

Se toarna brandy-ul si bitter-ul Angostura, amestecand cu lingurita de bar.

In final, adaugam ghimbirul si decoram cu rondele de lamaie.
Alaturi puteti servi urmatoarele retete culinare:

Aperitive cu oua

Foietaj umplut

Aperitive festive cu oua si ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci