Zaharul cubic pus in tumbler se stropeste cu Angostura Bitter si se sfarma. Se pun cateva cuburi de gheata in pahar, se to1arna Whisky. SE adauga puti
Zaharul cubic pus in tumbler se stropeste cu Angostura Bitter si se sfarma. Se pun cateva cuburi de gheata in pahar, se to1arna Whisky. SE adauga putina apa si se amesteca. Se orneaza cu felii de portocale si cirese de cocteil. Se serveste si un agitator (bastonas de plastic).
Alte retete de bauturi
recomandate:
Socata
Lichior de oua cu portocale
Coctail italian

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii