Coctail Mimoza

Paharele - flaut de sampanie, bine racite se umplu pe jumatate cu suc de portocale, apoi se umplu pana sus cu sampanie si se amesteca cu grija.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sampanie sec
  • 80 ml suc de portocale

Mod de preparare

Paharele - flaut de sampanie, bine racite se umplu pe jumatate cu suc de portocale, apoi se umplu pana sus cu sampanie si se amesteca cu grija.
Alte retete recomandate

sirop de mere

Visinata

Sirop visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc