Coctail Singapore

Ginul, brandy-ul, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se adauga in pahare inalte racite, impreuna cu cuburi de gheata. Apoi umplem

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml gin
  • 20 ml Cherry Brandy
  • apa minerala pentru completare
  • 20 ml zeama de lamaie
  • cateva felii de lamaie
  • cateva cirese de coctail

Mod de preparare

Ginul, brandy-ul, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se adauga in pahare inalte racite, impreuna cu cuburi de gheata.

Apoi umplem paharele cu apa minerala.
Felia de lamaie si cireasa se pun peste pahar, infipte intr-o tepusa.

Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare de sandvisuri:

Sandvisuri asortate

Sandvisuri calde cu parizer

Mic dejun rapid

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura simpla cu nuci si mere
1
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Prajitura cu foi de zahar ars
2
Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Piept de gasca cu sos Cassis
3
Mancaruri cu carne

Piept de gasca cu sos Cassis

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....

Piept de gasca cu sos Cassis
Parteneri
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita