Umplem paharele oe jumatate cu gheata. Se toarna sucul de portocale si vodca, amestecand cu lingurita de bar. In final, adaugam deasupra Galliano.
Umplem paharele oe jumatate cu gheata.
Se toarna sucul de portocale si vodca, amestecand cu lingurita de bar.
In final, adaugam deasupra Galliano.
Se serveste decorat cu felii de portocale si cirese de coctail.
Alaturi de acest coctail puteti savura urmatoarele delicii:
Pui pane,
Aperitive cu carne,
Aperitive cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaPrajiturica asta este putin spus senzationala! Crema este foarte racoritoare, pufoasa, perfecta pentru orice tip de tort, am...
Prajitura cu mousse de mascarpone si ciocolata alba
Comentarii