Cocteil cu whisky si coniac

Se amesteca bine coniacul cu whisky, bitter si vermut. Se pune la rece.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 g coniac
  • 80 g vermut
  • 40 g whisky
  • 10 g bitter
  • lamiie
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se amesteca bine coniacul cu whisky, bitter si vermut. Se pune la rece.
Se serveste cu o jumatate de felie de lamiie in pahar si cuburi de gheata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori