Cocteil de rosii

Stoarcem zeama din portocala, pe care o amestecam bine cu bautura de rosii si zeama de lamaie. Dupa care, adaugam uleiul de germeni de grau si le ames

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2
  • 5 dl bautura de rosii
  • 1 portocala
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 1 lingura de ulei de germeni de grau
  • 1 nucsoara

Mod de preparare

Stoarcem zeama din portocala, pe care o amestecam bine cu bautura de rosii si zeama de lamaie. Dupa care, adaugam uleiul de germeni de grau si le amestecam toate, foarte bine, cu blenderul. La urma, racaim cu varful cutitului, bucati mici din nucsoara, pe care le presaram in bautura.

Aceasta bautura are o putere mai mare daca adugam in blender felii proaspete de rosii.
Alte retete recomandate

Sirop visine

Sirop agave

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci