Stoarcem zeama din portocala, pe care o amestecam bine cu bautura de rosii si zeama de lamaie. Dupa care, adaugam uleiul de germeni de grau si le ames
Stoarcem zeama din portocala, pe care o amestecam bine cu bautura de rosii si zeama de lamaie. Dupa care, adaugam uleiul de germeni de grau si le amestecam toate, foarte bine, cu blenderul. La urma, racaim cu varful cutitului, bucati mici din nucsoara, pe care le presaram in bautura.
Aceasta bautura are o putere mai mare daca adugam in blender felii proaspete de rosii.
Alte retete recomandate
Sirop visine
Sirop agave
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii