Stoarcem zeama din portocala, pe care o amestecam bine cu bautura de rosii si zeama de lamaie. Dupa care, adaugam uleiul de germeni de grau si le ames
Stoarcem zeama din portocala, pe care o amestecam bine cu bautura de rosii si zeama de lamaie. Dupa care, adaugam uleiul de germeni de grau si le amestecam toate, foarte bine, cu blenderul. La urma, racaim cu varful cutitului, bucati mici din nucsoara, pe care le presaram in bautura.
Aceasta bautura are o putere mai mare daca adugam in blender felii proaspete de rosii.
Alte retete recomandate
Sirop visine
Sirop agave
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii