Intr-un vas foarte curat, emailat sau din sticla, se pun galbenusurile si zaharul, care se freaca bine cu o lingura curata pina cind zaharul s-a topit
Intr-un vas foarte curat, emailat sau din sticla, se pun galbenusurile si zaharul, care se freaca bine cu o lingura curata pina cind zaharul s-a topit complet. Se adauga apoi in acest amestec, treptat, laptele fiert si racit, apoi alcoolul. Se bate mereu cu telul, se umplu sticle mici (de ¼ l), care se pun la rece. Dupa 2 saptamini, coniacul cu oua se poate consuma.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii