Cruson de piersici

Se curata de pielite piersicile, se indeparteaza samburii, dupa care se pun intr-un vas cu zeama de lamaie, sucul de coacaze si mierea. Se pune bautu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piersici
  • 450 gr miere
  • 2 I suc de coacaze negre sau vin alb
  • 1 paharel rom
  • zeama de lamaie
  • sifon
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se curata de pielite piersicile, se indeparteaza samburii, dupa care se pun intr-un vas cu zeama de lamaie, sucul de coacaze si mierea. Se pune bautura la rece si ianinte de servire se adauga romul, sifonul si gheata.


Se serveste rece.

Alte retete:

Prajituri simple Prajitura snikers Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci