Se feliaza kiwi si avocado, apoi se amesteca bine cu frunze de creson intr-un blender, pana se obtine o pasta. Apoi se adauga laptele si zeama de lama
Se feliaza kiwi si avocado, apoi se amesteca bine cu frunze de creson intr-un blender, pana se obtine o pasta. Apoi se adauga laptele si zeama de lamaie si se amesteca totul bine.
Daca preferam bauturile picante, presaram putina sare marina si piper alb.
Alte
Sirop visine
Sirop de brad
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii